pátek 26. září 2014

Piknik v parku

Něco málo o tom, jak jsme šly na piknik v parku, který začínal nějak kolem oběda a jak jsme přišly domů v 5 ráno J

Středa začala naprosto nevinně, a to tak, že jsme šly na Welcome Ceremony. Prostě něco, kde nás oficiálně všechny Erasmus studenty přivítali. Ve španělštině. Měly jsme z toho opravdu hodně. Ale byla tam kamera, tak jsme se usmívaly, aby to vypadalo, že víme, která bije. Naštěstí následoval překlad do angličtiny, který všichni uvítali, seznámení s naší ESN organizací, hodinku pauza a potom přechod do parku na piknik.

Park nevypadal jako park, ale jako poušť. Stromy tam sice byly, ale to bylo asi vše, co připomínalo park. Nikde žádná tráva, jen písek, ale co, zvykáme si.

Vytáhly jsme z domu připravené toastíky, sedly ke stolu a seznámily jsme se s Viktorem a Teou (Rumunsko). A tak jsme v poklidu pojídali, povídali a popíjeli (free sangria!!!). Asi po 4 skleničkách, už jsme to začínali všichni cítit. Ano byla to jen sangria, ale taky bylo asi 30°C. (Vy máte prý v ČR kolem 5°C. Jejda, jejda.) No naštěstí jsme se pak dali lehce do pohybu, protože pro nás byly připraveny nějaké hry. Jako například, kdo udělá nejdelšího hada z oblečení ostatních, která dvojice sní nejrychleji jablko, bez použití rukou, pak něco jako, že musíš dát pusu někomu z druhého týmu (nechce se nám to vysvětlovat, ale byla to sranda) a poslední báječná hra - který tým rychleji vypije pivo (nebylo to jen o vypití piva, mělo to i jiné pravidla, jako shodit nějakou láhev a tak, ale podrobnosti už si příliš nepamatujeme). Prostě to bylo super Mezitím jsme se posilňovaly neustále sangrií, která už byla docela teplá, ale Edu řekl, že pro nás – tres checa chicas – je to dostačující. Očividně tady máme dobrou pověst, za první dva týdny. Stejně si ji potom dal taky :-P

Odpoledne pěkně ubíhalo, pořád jsme popíjeli, spousta lidí postupně odcházela (my jsme samozřejmě stále zůstávaly). Až najednou tam zůstalo jen pár Španělů a my. A hrálo se na kytaru a zpívalo se. (Ano, taky jsme zpívaly.  I španělsky!) Sranda. V krvi jsme měly víc než dost, a tak jsme se asi v 9 rozhodly, že je čas jít domů. Ale to bychom se nesměly domluvit s Javim, že ještě pokračujeme a v 11 je sraz u něj doma a poté na partyparty.

Cesta domů byla sranda a díky, že šel Javi s námi, jelikož bychom jinak byly zase úplně lost. Na přechodu si Javi rozbil porcelánový talířek (který netušíme, proč s sebou tahal), poté jsme šli do supermarketu, kde si Andrejka prostě jen tak koupila asi 10 kg meloun a Peťka s Nikoušem plechovku kukuřice, protože prostě byla chuť.

Přišly jsme domů, Peťka usnula, Andrejka udělala pizzu a potom jsme se úplně drunk připravovaly na partyparty.

Dorazily jsme k Javimu, kde jsme poprosily o vodu, jelikož za celý den jsme nevypily ani slzu něčeho nealkoholického, potom jsme přešly na tinto, a potom na vodku. Javi s Pacem vypili jen tak na posezení láhev Beefeatera a hurá do města.

Tam už to máme rozmazané ještě více než celý den. Takže party v Mombase, tinto, dancing a tak. V 5 ráno přicházíme domů. Máme za sebou asi 14 hodin plných zábavy, alkoholu a přátel.

Hezká nevinná středa J

Zdravíme z opravdu prosluněné Huelvy, kde je teď o půl 7 večer asi 28°C. Od pondělí nám začíná škola a budeme mít po srandě.

Tady pár odkazů na nekvalitní videa z parku:


Opět pár fotek, které nejsou moc zajímavé:

Záživný Welcome ceremony a tres checa chicas :-)
Friends from Romania :-)
Dream team :-)
Pár her :-)


Poslední použitelná fotka, kterou už si stejně moc nepamatujeme :-)

Hasta luego!


Nikouš, Peťka a Andy

2 komentáře: