neděle 14. září 2014

Jak to všechno pokračovalo - 1 týden do odletu

Už se nám to blíží, co? :-)

Máme před sebou posledních pár dní doma a poslední šanci zařídit, co ještě není zařízeno :-)

Bankovní karty přišly (včetně Nikoušovi ze spořitelny, která rozhodně v termínu přijít neměla!), což nám spadl docela velký kámen ze srdce a konečně můžeme řešit další věci. Pro nás momentálně nejdůležitější - doprava z letiště a ubytování.

Co se týče dopravy z letiště, na Facebooku někdo psal, že nabízí odvoz z letiště v Seville do Huelvy. Jelikož přistaneme kolem 9 večer, kdy už nám žádný autobus nejede, tak jsme se toho docela chytly. Dotyčnému jsme se ozvaly, odepsal, že není problém, že jsme domluveni, napsal přibližnou částku, kolik bude chtít a tím to hasne. A už i tyto informace z něj taháme přes 10 dní. Začínáme chápat, proč se o Španělech říká, že mají pořád na všechno čas... je to děs... takže dopravu nějak zařízenou máme, ale dost možná nás nikdo nevyzvedne... uvidíme :-D

Dále ubytování v Huelvě - to jsme neřešily moc dopředu, jelikož jsme se dočetly, že je ideální začít zařizovat ubytování až po příjezdu, ale přece jen bychom byly rády, kdybychom už měly něco jistého trochu dopředu, že? :-) A tak jsme si našly nějaký byteček (opět přes FB) - každá bychom měla mít svůj pokoj, obývák, koupelnu a kuchyň. Byt není úplně v centru, ale je hodně blízko naší univerzity El Carmen (alespoň se tedy domníváme, že budeme studovat zrovna v této oblasti, nikdo nám totiž úplně přesně neřekl, jestli studujeme v El Carmen nebo La Merced :D) a hlavně, je blízko Primarku!!! Díky bohu!!! Takže momentálně jsme ve fázi, kdy se domlouváme s majitelem... komunikace opět výborná! Asi jako s někým, kdo nás má vézt z letiště! Palec nahoru, pánové! Takže opět... uvidíme! Byt snad rezervovaný máme, teď už jen doufat, že bude vypadat tak, jako na fotkách a nebudou žádné problémy :-)

Utíká to jako voda, v dalším článku už se budeme balit!

Hasta luego!


Nikouš a Peťka

Žádné komentáře:

Okomentovat